Työkaluja riskienhallinnan ja turvallisuuden kehittämiseen

Vaasan yliopiston Executive Education lanseeraa helmikuussa uuden riskienhallinnan ja turvallisuuden koulutuskokonaisuuden. Vastaamme tällä kovaan tarpeeseen ja kysyntään riskienhallinnan ja turvallisuuden kehittämiseen keskittyneelle koulutukselle.

Opintokokonaisuus koostuu kahdesta erillisestä 10 opintopisteen moduulista, joista toisessa keskitytään riskienhallintaprosessin menetelmiin ja toisessa lakisääteisiin velvoitteisiin sekä eri standardien vaatimustenmukaisuuteen.

Kouluttajana toimii turvallisuustutkimuksen dosentti, OTT Jyri Paasonen, joka on tehnyt lukuisille eri toimialojen yritykselle riskienhallinnan kehittämisprojekteja ja eri standardien mukaisia hallintajärjestelmiä. Myös vierailevat luennoitsijat ovat alansa huippuja.

Käytännönläheinen koulutus tarjoaa konkreettisia työkaluja käyttöön ja on suunnattu riskienhallinnan, turvallisuuden, laadunhallinnan ja ympäristöhallinnan parissa työskenteleville henkilöille niin yksityisellä kuin julkisella sektorilla.

Ohjelma on tarkoitettu riskienhallinnan, turvallisuuden, laadunhallinnan ja ympäristöhallinnan parissa työskenteleville henkilöille yksityisellä sekä julkisella sektorilla.

Yhden moduulin hinta on 2900 € + alv 24% osallistujaa kohden.

Lue lisää ja lataa tarkempi ohjelma