SRHY:n seminaari 15.2.2021 – teemana: Covid-19

SRHY:n seuraava jäsenseminaari on 15.2.2021 klo 14:00. Seminaari pidetään etäyhteyksin.

Katso tästä: webinaarin ohjelma

Teemana Covid-19 useammalta näkökannalta valotettuna. Kuullaan yhteiskunnan ja yritysten näkökulmia, miten siitä aiheutuvia ongelmia lähestytään ja miten niihin varaudutaan.

HUOM! Ilmoittautuminen muuttunut

Ilmoittautuneita on todella runsaasti, nyt noin 160 henkilöä.

Varmistaaksemme webinaarin riittävän laadukkaan lopputuloksen, toteutamme seminaarin yhteistyössä KPMG Oy Ab:n kanssa ja käytämme tilaisuuden järjestämisessä KMPG:n hallinoimaa GoToWebinar alustaa.

1) Tämä vuoksi teidän on rekisteröidyttävä KPMG:n käyttämään GoToWebinar-järjestelmään oheisen linkin kautta: https://attendee.gotowebinar.com/register/6629705883705881360

2) Kun olette rekisteröityneet GoToWebinariin saatte sitä kautta linkin, millä pääsette kirjautumaan varsinaiseen seminaariin.

3) GoToWebinar-järjestelmä lähettää ilmoittautuneille vahvistusviestin suoraan rekisteröitymisen jälkeen, sekä kaksi tervetuloviestiä – yhden vuorokautta ennen ja yhden tuntia ennen webinaarin alkua. Lähettäjä on KPMG Webinar osoitteesta: costumercare@gotowebinar.com.

4) Lue tästä ohjeet webinaariosallistumiseen.

Esitysten välissä teemme pieniä kyselyitä aiheisiin liittyen.

Yleisö voi esittää kysymyksiä esiintyjille, joko chat-toiminnon tai sähköpostin toimisto@srhy.fi kautta ennen tilaisuutta, tilaisuuden aikana tai tilaisuuden jälkeen.

Kaikkiin kysymyksiin pyritään vastaamaan joko tilaisuuden aikana tai sen jälkeen erillisellä viestillä osallistujille.

Tervetuloa mukaan
Lassi Väisänen
SRHY, toiminnanjohtaja