Uudet jäsenet

Tällä sivulla esitellään lyhyesti yhdistyksen uudet jäsenet. He ovat antaneet suostumuksena oheisten henkilökohtaisten tietojensa julkistamiseen.

Uudet jäsenet 2024

Eeva Ventilä
Enterprise Risk Manager
Haleon PLC

Työskentelen globaalissa yhtiössä riskienhallinnan
parissa ja haluaisin luoda paremman paikallisen
verkoston samalla alalla toimivien kanssa.

Tapani Rinne
Erityisasiantuntija
DVV

Haen jäsenyydeltä verkostoitumista muiden alan asiantuntijoiden kanssa sekä oman osaamisen kehittämistä ja jakamista.

Jarmo Ainasoja
Head of Risks and Business Continuity
Posti

Vuosia Postin poikkeustilanteista vastaavana johtajana painottamassa nyt myös tulipalotehtävistä riskien tunnistamiseen, mitigointiin sekä jatkuvuussuunnitelmiin. Tällä hetkelle työskentelen tittelille ” Head of Risk Management and Business Continuity” Kohta 50 vuotta mittarissa ja siitä 17 vuotta Postin palveluksessa erilaisissa tehtävissä, jotka ovatkin pitäneet vielä näinkin nuoren miehen mielen virkeänä. Pohjakoulutukseltani olen Yhteiskuntatieteiden maisteri Tampereen yliopiston lehtereiltä.

Linkkarissa sitten lisää: https://www.linkedin.com/in/jarmo-ainasoja-847b0b3/

Anna Nousiainen
Manager, Risk and Compliance
Patria Oyj

Työskentelen compliancen ja Enterprise Risk Managementin parissa puolustuksen, ilmailun ja turvallisuuden toimialan yhtiössä. Ennen nykyistä riskienhallinnan ja compliancen in-house rooliani olen ollut toisen työnantajan palveluksessa varustamoyhtiön legal counselina ja governance, risk and compliance-konsulttiyhtiön juristikonsulttina ja myös viranomaisissa.

Yhdistyksen jäsenyys tarjoaa tilaisuuden olla osa turvallisuuden ja vastuullisuuden kysymyksistä motivoituvaa ammatillista yhteisöä.

Head of Insurance and Credit Risk Management, Ahlstrom Oyj

Hei kaikki! Haluan olla mukana keskustelemassa riskienhallinnasta, sen eri muodoista ja näkymistä muiden riskienhallinta-ammattilaisten kanssa. Odotan myös mielenkiintoisia yhdistyksen tapahtumia ja esityksiä.

https://fi.linkedin.com/in/niklas-gabrielsson-a6b6a7138

HSEQ Management Consultant, Ramboll Finland Oy

Toivon jäsenyydeltä verkostoitumista, mielenkiintoisia tapahtumia sekä ammatillista kehittymistä riskienhallinnan parissa.

https://www.linkedin.com/in/tarjaniemelin/

Olen riskienhallinnan pitkäaikainen tutkija ja vastaan innovaatio ja logistiikkamaisteriohjelmasta, jossa on riskienhallinta keskeisenä aihealueena. Haen
Riskienhallintayhdistyksen jäsenyyttä verkostoituakseni ja koen sen hyväksi foorumiksi jatkaakseni alan aktiivista vaikuttamista.

CV:ni löytyy osoitteesta alta:
https://tinyurl.com/shsn56b