Jäsenhakemus – henkilöjäsenet

Täytä hakemus huolellisesti. Huomioithan, että kaikki jäsenposti tulee jatkossa vain sähköpostilla.

Jos sinulla tulee ongelmia lomakkeen täyttämisessä tai lähettämisessä, ota yhteyttä: toimisto (at) srhy (dot) fi  KylläEi  Koulutus*
  Vapaamuotoinen selvitys hakemuksen perusteluiksi*

  Mikäli jäsenmaksulaskun maksaa työnantaja - tarkistakaa laskutuskäytäntö ja -osoite työnantajaltanne. Oletuksena on, että lähetämme pdf-muotoisen laskun sähköpostilla.


  KylläEi


  Huomioithan, että jatkossa kaikki jäsenposti, viralliset kokouskutsut sekä muu informointi kokouksista ja seminaareista sekä tiedotteet tulevat ilmoittamallasi sähköpostilla.


  KylläEi

  Seuraava kohta koskee vain niitä jäseniä, jotka ovat oikeutettuja Ferman jäsenyyteen eli henkilö on vastuussa oman organisaationsa riskienhallinnan tehtävistä (risk manager tms.).

  KylläEi


  Ferma (Federation of European Risk Management Assosiations) on eurooppalaisten riskienhallintayhdistysten kattojärjestö, jonka avulla riskienhallintayhdistykset voivat vaihtaa tietoja ja kokemuksia keskenään ja joka toimii yhtenä kanavana riskienhallintayhdistyksille haluttaessa vaikuttaa eurooppalaiseen riskienhallintaa koskevaan lainsäädännön tai vastaavien direktiivien kehittämiseen. Haluamme sinun ottavan kantaa siihen, haluatko olla tätä kautta Ferman jäsen. Jäsenyyden edellytyksenä on (tiettyjen) seuraavien tietojen luovuttaminen Fermaan:

  • Etu- ja sukunimi
  • Tehtävänimike (titteli)
  • Organisaatio, jossa työskentelee
  • Tieto siitä, oletko riskienhallinnan vastuuhenkilö (riskmanager tai vastaava)
  • Sähköpostiosoite